El grup Equip Porró de Telegram tanca

L’administrador del grup “Equip Porró” de Telegram, EA3HSL (Jordi) ens ha fet arribar aquest missatge:

A causa de la poca activitat que hi ha al grup de Telegram “Equip Porró” proposo tancar-lo, ja que comença a entrar-hi gent desconeguda. Si no hi ha ningú que hi estigui en contra, el grup serà eliminat dintre d’una setmana. Cal recordar que tenim un grup en una altra coneguda aplicació de missatgeria en el qual hi ha més activitat.

Lamentem la decisió de l’administrador del grup “Equip Porró” que es va crear fa anys juntament amb un altre grup anomenat “Activitats.CAT” i que està força actiu. És una mala notícia per a tots els radioaficionats i creiem que és una decisió errònia i desencertada.

Aquesta és l’entrada publicada el 25 d’octubre de 2017 anunciant els dos grups:

Uniu-vos als dos grups de radioaficionats dedicats a les activitats de diversos diplomes: comarques catalanes, castells, ermites, senyals geodèsics, monuments, espais naturals, estacions de ferrocarril, cims i concursos.