Xarxa Digital Catalana, l’única xarxa genuïnament catalana i oberta a tots

La Xarxa Digital Catalana DMR+ és gestionada per Unió de Radioaficionats de Catalunya (URCAT), AMIRED, Digigrup-EA3 i Unió de Radioafeccionats d’Osona (EA3URO) coordinats per la Federació Catalana de Radioaficionats. Els repetidors i DMO’s de la Xarxa Digital Catalana han estat prèviament verificats i només treballen en servidors i reflectors catalans.

Podeu connectar el servidor 100% català de DMR+ al vostre hotspot, eliminant els servidors DMR+_EA-MASTER-CAT i DMR+_IPSC2-SPAIN i substituint-los pel servidor DMR+_IPSC2-Catalunya. (Reflector DMR+ 4714 de Catalunya).

Convidem a tots els radioaficionats a connectar-se a la Xarxa Digital Catalana de DMR+ i dedicar tots els esforços a potenciar-la i a utilitzar-la, ja que és l’única xarxa genuïnament catalana, lliure i oberta a tots. Llista de freqüències Xarxa Digital Catalana (20200817)