Encaminador MikroTik Disc Lite5 AC

Connexió a internet amb radioenllaç.

L’encaminador i antena MikroTik Disc Lite5 AC és una alternativa per a connectar-se a internet via ones de ràdio des dels llocs on no hi arriba cap operador de telecomunicacions, zones rurals, cases de pagès, zones aïllades i altres. La xarxa guifi.net ofereix una connexió lliure, neutral i gratuïta amb una velocitat força acceptable.

El MikroTik Disc Lite5 AC és una antena i encaminador a la banda de 5 GHz d’alt guany de baix cost. S’ha millorat el disseny de l’antena i s’ha afegit el port Gigabit Ethernet i el protocol 802.11a/n/ac per a aconseguir encara més velocitat a distàncies més llargues.

El Disc Lite5 AC està equipat amb antena de doble cadena de 21 dBi de guany, connexió sense fils integrada 802.11a/n/ac, CPU de 716 MHz, 256 MB de memòria RAM, un port Gigabit Ethernet i llicència RouterOS de nivell 3. Inclou una font d’alimentació, un injector Gigabit PoE i un anell de muntatge.

El dispositiu també és compatible amb els sistemes de muntatge SXT, inclosa la sèrie QuickMOUNT pro. El RouterOS Level 3 permet utilitzar el Disc Lite5 AC com a CPE o per a enllaços punt a punt de 5 GHz dintre del marge de freqüències entre 5.150 i 5.875 MHz.

MikroTik Disc Lite5 AC
MikroTik Disc Lite5 AC

Specifications MikroTik Disc Lite5 AC
Specifications MikroTik Disc Lite5 AC