MixW, un complet llibre de registre de QSOs i de concursos

MixW. Excel·lent llibre de QSOs i de concursos.

El programa MixW és un llibre que permet enregistrar els contactes (QSOs) diaris i també tots els concursos (configurable per a tots els concursos actuals i els que es puguin crear en el futur) en tots els modes analògics i digitals.

Es poden crear llibres per a diferents indicatius, com per exemple, activitats, associacions i esdeveniments especials. És molt fàcil de configurar i incorpora un potent cercador que permet cercar per indicatiu, país/entitat DXCC, banda, freqüència, data, hora, mode, nom del concurs, nom de l’operador, QTH, comarca, país, locator, targeta QSL enviada o rebuda (de paper o electrònica), paraules clau del camp comentaris, admetent totes les combinacions possibles de cerca.

Exporta i importa en format ADIF, Cabrillo, CSV i Text. Pot treballar en format LOG o MDB (Access). També es pot utilitzar per a enregistrar els QSOs de CB-27 amb indicatius que no tenen el format de radioaficionat. Envia les targetes QSL electròniques (eQSL) de forma automàtica en el mateix moment de realitzar un QSO. Crea estadístiques completes dels països DXCC treballats i confirmats.

En definitiva, és el millor llibre que hi ha, tant per a radioaficionats com per a CB-istes..

MixW

MixW