TGIF Network, la nova xarxa digital de DMR

La nova xarxa de DMR anomenada TGIF Network és d’origen nord-americà, pertany a un gran grup de radioaficionats i desenvolupadors de diferents països i és totalment independent de les xarxes BrandMeister, DMR+ i DMR Marc. Els seus servidors són als Estats Units i a altres països.

No cal crear un codeplug per a transmetre i rebre a la xarxa TGIF Network, es pot utilitzar el mateix de la xarxa de BrandMeister. Cal registrar i sol·licitar el TG que es vol utilitzar per a poder rebre i transmetre. En cas contrari, encara que el tinguem inclòs en el nostre codeplug, si no està registrat no funcionarà. Si un radioaficionat està transmetent, per exemple, al TG7227 a la xarxa BrandMeister i un altre al mateix grup TG7227 de la nova xarxa TGIF Network, no se sentiran entre si, ja aquesta xarxa és totalment independent.

En definitiva, la xarxa TGIF Network és una bona alternativa a les altres xarxes DMR (BrandMeister, DMR+ i DMR Marc) que imposen normes absurdes i en alguns casos bloquen l’accés a alguns radioaficionats.