Canal de radioaficionats a l’aplicació TR TALK

Nou canal de radioaficionats a l’aplicació TR TALK.

Des d’aquesta setmana els radioaficionats d’Osona i del Ripollès utilitzen aquesta aplicació anomenada TR TALK des d’on poden comunicar-se amb altres radioaficionats i CB-istes a través dels canals disponibles. En aquest cas s’ha escollit el canal 03-AND d’Andorra.

D’altra banda, el Canal de Radioaficionats Nacional de Catalunya de l’aplicació ZELLO (abans anomenat Canal de Radioaficionats d’Osona i del Ripollès) ja compta al dia d’avui amb 150 radioaficionats usuaris.

ZELLO està disponible per a Android, iPhone i BlackBerry. Per accedir a aquest canal, cal escanejar aquest codi QR des de la mateixa aplicació.

Canal de Radioaficionats Nacional de Catalunya
Canal de Radioaficionats Nacional de Catalunya