El programa de ràdio “Som Catalunya” de Francesc Busquets cerca finançament

Som Catalunya és el projecte personal i innovador de Francesc Busquets, un osonenc que, després de fer de tècnic de ràdio i de concerts durant vint anys, va decidir fer un canvi de vida. Després de fer el camí de Santiago va deixar enrere les grans ràdios comercials i va muntar un petit estudi de ràdio en una furgoneta, on viatja pels petits pobles i ciutats rurals de Catalunya per conèixer la seva gent.

Recollint les impressions de la gent del carrer, publica podcasts al web somcatalunya.net, intentant donar a conèixer els petits pobles i ciutats des del punt de vista de la gent que hi viu. Posa l’accent en els aspectes culturals i de patrimoni, pensant en els turistes potencials com a oients.

Recorrem Catalunya en furgoneta per aturar-nos a diferents pobles i difondre els principals atractius dels nostres pobles. Parlar i conviure amb la gent. I sobretot, donar veu als projectes socials de les zones rurals.

Francesc Busquets ha obert un compte a Paypal per al manteniment i finançament el programa de ràdio SOM CATALUNYA per a poder adquirir una taula de so, micròfons i un ordinador portàtil més potent.

Descripció del fons comú:

Ajuda’m a tirar endavant “SOM CATALUNYA, viatjant amb motxilla”

  • Programa de ràdio de comunicació lliure, independent i autofinançat.
  • Viatjo per Catalunya amb motxilla per recollir les impressions, reflexions i saber de la gent que viu a les zones rurals
  • Parlo i gravo la gent i m’expliquen els atractius de la seva vila
  • Podcast a somcatalunya.net i emissió a diferents emissores locals de Catalunya, (Bages, Osona, la Selva…)
Francesc Busquets Mínguez
Francesc Busquets Mínguez