North Barchant Kingdom (Regne de Barxant del Nord)

El Regne de Barxant del Nord, North Barchant Kingdom, és un estat independent i sobirà. Té símbols i atributs nacionals únics i formalitzats. El 15 de setembre de 2015 es va proclamar la independència de l’estat virtual mitjançant un referèndum.

El sistema polític del Regne de Barxant del Nord és una monarquia constitucional dualista, similar per naturalesa als sistemes polítics de països com Liechtenstein, Kuwait, el Marroc i Bahrain.

Actualment, el cap de l’estat és la reina Anna Makko, la legitimitat del qual ha estat confirmada i consagrada pel Parlament i el poble.

El Regne de Barxant del Nord és fruit del treball d’un grup de persones que va participar en el rescat d’un equip de mariners atrapat el maig de 2010. Els seus vaixells van quedar sense suport a les aigües de l’Oceà Atlàntic.

Un grup de voluntaris internacionals i defensors dels drets humans va participar en el destí dels mariners i en la solució dels seus problemes. Com a resultat d’un treball ben coordinat de voluntaris, els mariners van poder tornar a casa.

Va ser llavors quan va sorgir la idea de l’establiment d’un nou estat com a plataforma completa per a la protecció i la unió dels drets humans. El 15 de setembre de 2015 es va proclamar el Regne de Barxant del Nord (North Barchant Kingdom) com a microestat independent i virtual.

A finals de 2018 es va prendre la decisió d’establir un nou format de microestat que incloïa, en particular, la negativa al territori simbòlic i la creació d’un estat completament virtual.

El Regne ha passat a un nou nivell qualitatiu del seu desenvolupament i, amb aquest propòsit, es va crear un nou portal web estatal equipat amb fòrum, notícies i diverses altres funcions importants que permeten als ciutadans interactuar entre ells.

En aquest nou format d’estat virtual, el Regne va cancel·lar el Parlament i cada ciutadà va tenir l’oportunitat de representar els seus interessos directament.

L’assoliment més important va ser el desenvolupament de la Constitució de l’estat virtual North Barchant Kingdom a partir de zero, que es va publicar al lloc web oficial del Regne. Aquest document únic es pot considerar que representa la ideologia llibertària com a fonament polític de l’estat.

El 2019 està relacionat amb la implementació del nou model del Regne, la integració de formes virtuals i reals, on amb la interacció virtual activa s’ha format una xarxa de contactes socials reals. Com a conseqüència, es van celebrar diverses reunions de ciutadans i membres del govern i es van organitzar alguns grans esdeveniments amb el suport de North Barchant Kingdom.

Durant el mateix període, molts personatges famosos esdevenen ciutadans i alguns d’ells esdevenen ministres. Per exemple, el ministre d’Esports és el gran mestre d’escacs Evgeny Sveshnikov i el ministre de Cultura és el pianista Gleb Korolev.

Des de finals de 2019, el Regne ha iniciat una activa activitat benèfica, donant suport a un gran nombre de diversos projectes socials i culturals dirigits a un canvi positiu del món. Com a resultat de l’assistència financera, projectes com ara la compra de regals per Cap d’Any per als beneficiaris de la Lighthouse Charity Foundation de la unitat de l’Hospici Infantil, ajuda per a establir una canonada d’aigua al refugi d’animals amb discapacitat “Right to Life” a Voronezh, donant suport al treball de menjador social per a necessitats. S’han implementat ciutadans de Kyshtym, que proporcionen ajuda material al Centre d’Ajuda Humanitària “Save Life” de Prokopyevsk i molts altres.

Sota les condicions de propagació de la malaltia del coronavirus, el Regne de Barxant del Nord participa activament en activitats en el camp de la informació i la sensibilització, amb la participació dels principals especialistes de l’estat virtual i el suport a diverses organitzacions públiques que van continuar treballant i prestant assistència durant la pandèmia.

La bandera del Regne de Barxant del Nord va ser dissenyada el 2015 i aprovada oficialment pel decret del Parlament el 12 de febrer de 2016. En una bandera de tres colors de blau, vermell i verd hi ha una corona daurada que representa la monarquia. El triangle vermell és un símbol de valentia i coratge. La franja blava simbolitza les aigües de l’oceà del territori del Regne de Barxant del Nord, la franja verda significa fe i esperança. L’emblema estatal del Regne va ser acceptat en la reunió del Parlament el 12 de febrer de 2016.

Un escut d’armes conté la imatge d’un escut de raigs del sol naixent amb els símbols del poder real: una corona, una fragata de vela i una ferradura daurada. L’escut està sostingut per cavalls marins mitològics a banda i banda. A la part inferior de l’escut hi ha una inscripció en llatí “Vitam et Libertatem” que indica els principis del poder estatal del Regne, “Vida i Llibertat”.

L’himne del Regne es va aprovar a la reunió del Parlament del 12 de febrer de 2016. L’himne és una composició “Grândola, Vila Morena” de Zeca Alfonso, la cançó dels lluitadors portuguesos per la llibertat; es va instaurar per mostrar solidaritat amb ells i semblança de camins de lluita per la independència.

Els radioaficionats d’altres països poden sol·licitar una llicència de radioaficionat del Regne de Barxant del Nord al ministre de Correus i Comunicacions, Valery Sushkov i també obtenir la nacionalitat del Regne i tots els seus documents:

  • Passaport
  • Targeta d’identitat
  • Participació en competicions esportives sota la bandera del Regne
  • Registre de tota mena d’unions civils, casaments, etc.
  • Assistència jurídica i consular a tots els ciutadans del Regne
  • Llicència de radioaficionat
  • Ajuts per a la realització d’activitats empresarials

D’altra banda, EA3FHP ha obtingut la llicència de radioaficionat de North Barchant Kingdom amb l’indicatiu 1K0HP i número de llicència 1K/034.

Hello dr Josep!
Congratulations on your assignment of the Kingdom’s new call sign to operate HF & VHF exclusively in the sea and ocean waters around the world. We hope to see you among the citizens of the Kingdom and look forward to your application for citizenship. I will be glad to meet you and ready to answer all your questions!

73! 87!
de RM0L & 1K0MM
Valery Sushkov

Llicència de North Barchant Kingdom 1K0HP (Op. EA3FHP)
Llicència de North Barchant Kingdom 1K0HP (Op. EA3FHP)