El Carnet Català de Radioaficionat a “La meva Cartera”

El pròxim dimarts 27 de setembre de 2022 sortirà del primer moneder digital que permetrà tenir tots els títols, carnets i permisos que emet la Generalitat de Catalunya al mòbil i utilitzar-los en format digital.

A partir del dimarts ja es podrà portar la targeta sanitària individual (TIS) al telèfon mòbil, per exemple, per identificar-se al CAP i als hospitals o per recollir un medicament amb recepta a la farmàcia.

És el primer títol que s’incorpora a la nova cartera o moneder digital creat per la Generalitat per tenir, a la llarga, tots els carnets i permisos que emet l’administració en aquest format en un sol espai mòbil.

La cartera anirà incorporant altres títols expedits per l’administració, com el de família nombrosa, el de biblioteques o la T-mobilitat, i neix amb la voluntat d’afegir-ne també de privats, a la llarga, per tenir el màxim de carnets digitals possibles en un sol espai mòbil.

Encara no hi ha data, però, per a la incorporació de nous títols, permisos o carnets.

Cal que els radioaficionats demanem a la Generalitat que inclogui el Carnet Català de Radioaficionat a “La meva cartera” en mitjançant aquest formulari de suggeriments:

Seleccioneu aquestes tres pestanyes:

  • Donar una opinió o fer un suggeriment
  • Tecnologia recerca i innovació
  • Telecomunicacions, radioaficionats i CB-27

El text o semblant pot ser aquest:

Bon dia,

Davant l’aparició el pròxim dimarts 27 de setembre del primer moneder digital que permetrà tenir tots els títols, carnets i permisos que emet la Generalitat de Catalunya al mòbil i utilitzar-los en format digital, suggerim que també s’inclogui Carnet Català de Radioaficionat a “La meva cartera” emès pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

Salutacions.

Empleneu les dades personals i envieu-lo. Gràcies per la vostra col·laboració.