TV3 retira de la web un capítol de “Zona Franca” per un gag sobre sexe amb menors

El canal i la productora de l’espai han consensuat la mesura.

TV3 ha retirat de la web el programa de dijous passat de l’espai Zona Franca, segons ha avançat el diari Ara i han confirmat a l’ACN fonts de la televisió catalana. El capítol incloïa un gag sobre sexe amb menors que es va fer en directe al plató en substitució d’un reportatge enregistrat que no es va poder emetre per problemes tècnics.

Durant la secció de Raquel Hervás, havien de cercar un psicòleg i substitut per a la humorista entre el públic. Els feien preguntes que havien de ser dilemes extrems per a trobar el més adient. Entre les preguntes, n’hi va haver una sobre zoofília, i a una altra espectadora del plató li van preguntar sobre sexe amb menors; concretament, si preferia tenir sexe amb un menor viu o mort.

Joel Díaz: “Com més ridícula i penosa sigui la situació política de Catalunya, millor per a nosaltres”

La cadena i la productora responsable del “late show” presentat per Joel Díaz han consensuat que el gag quedava fora de registre a la televisió. La broma involucrava també membres del públic, un fet que igualment es considera un error.

Font (CC BY-NC-ND 3.0): Vilaweb