Un radioaficionat d’Ucraïna reconeix Catalunya

En el QSO realitzat avui, el radioaficionat d’Ucraïna UT0EH (Yuri) s’ha acomiadat d’EA3FHP mencionant Catalunya com a país del diploma DXCC.

Signeu la petició per demanar a l’ARRL que inclogui Catalunya a la llista de països del diploma DXCC.

Many territories of the world are included in the DXCC countries list, but are not official states. And Catalonia? Why Catalonia is not a DXCC country? Therefore, if all these territories are DXCC countries, why not Catalonia? Catalonia (with own prefixes, EA3, EB3, EC3, ED3, EE3, EF3, EG3, EH3, AM3, AN3 & AO3) has the perfect conditions to become a DXCC country today.

The American Radio Relay League despises thousands of catalan radio amateurs who have signed the petition to include Catalonia in the DXCC countries list. The ARRL must recognize Catalonia as a DXCC country. It is inadmissible that it does not respond to the request of thousands of catalan radio amateurs.

Dear President of the ARRL, Catalonia must be added in the DXCC countries list. Today? Why not? Where is the problem?

Sign the petition in change.org: CataloniaNewCountryDXCC