El propietari del qrz.com decideix eliminar totes les senyeres de Catalunya

Finalment sabem que el propietari del qrz.com Fred Lloyd, (AA7BQ) ha decidit eliminar totes les senyeres estelades i les qualifica “d’ofensives”. Aquest és el missatge rebut per part del propietari del qrz.com :

Hello, because of the problems about the flag the owner of QRZ took the next decision. Below you can read the message from the owner of QRZ.
73 Jan

To Staff, We are aware that the Catalan flag is offensive to some people and have adopted a new policy to remove them from the callsign listings. Our technical problem is that these flags have been placed by the users themselves and we must remove them on a case-by-case basis. We will attempt to do this, but only upon request because there is no way for us manually review all of the EA* callsigns.
Fred Lloyd, AA7BQ 

Aquest senyor, (AA7BQ) retirarà les senyeres a petició de la gent, és a dir, quan un radiaoficionat espanyol li demani, eliminarà la senyera. És evident que els espanyols fan pressions però, el que és lamentable, és que el Sr. Fred Lloyd venint d’un país de llarga tradició democràtica com és Estats Units, faci cas d’aquestes reaccions antidemocràtiques i ataqui Catalunya qualificant una simple senyera estelada “d’ofensiva”. Condemnem aquesta mala pràctica del qrz.com i la de tots els radioaficionats espanyols que ens ataquen i maltracten. No hi ha res més inofensiu que una senyera. Us convidem a donar-vos de baixa del qrz.comCollage