El cercador de radioaficionats qrz.com és més nacionalista espanyol que mai

Article publicat al portal radioaficionats.cat
Primer va ser esborrar Catalunya com a país del QRZ.com i treure’n la senyera degut a pressions desaforades d’alguns “salvadores de la patria” espanyolistes, però alguns vam trobar la manera de fer destacar la senyera per comptes de la bandera espanyola a base de retocar el codi que qrz.com permet a les seves opcions de personalització. Han passat els mesos i de sobte hem vist desaparèixer la senyera que molts havíem personalitzat “manualment” i aparèixer una bandera espanyola en el seu lloc. Davant d’això, alguns s’han queixat als administradors del portal i altres han tornat a inserir el codi de personalització que els administradors ens havien retocat sense el nostre permís. En veure que no s’en sortien ara la última és que ens fan aparèixer vulguis que no la bandera espanyola al costat del nostre indicatiu en un rampell espanyolista d’aquells de “si no quieres caldo dos tazas”, però el cas és que això demostra que efectivament hi ha algú molt més que amoïnat pel que esta passant a Catalunya i amb una tossuderia i paciència inesgotable per esborrar qualsevol traça de catalanitat als indicatius catalans. Aquella tossuderia pròpia dels ultranacionalistes espanyols que no accepten la diferència ni la diversitat, els cacics covards messetaris de tota la vida amb la complaença i col·laboració d’algun “hermano-brother” de Miami que li segueix el joc des de l’administració de qrz.com.

Amb aquesta acció l’únic que aconsegueixen és que cada dia més companys d’afició de casa nostra arribin a la conclusió que la única manera de ser radioaficionat i català, sense que això suposi cap imposició ni aniquilació de la pròpia identitat és esdevenint, com més aviat millor, el pròxim estat independent d’Europa i en conseqüència la pròxima entitat DXCC del món.

Segons el propietari del qrz.com, Fred Lloyd (AA7BQ), aquesta senyera és “ofensiva” i “molesta” als radioaficionats espanyols. Us convidem a donar-vos de baixa definitivament d’aquest portal antidemocràtic.

EA3DYI_QRZ