Compte de correu .cat gratis

 

MailCat.Cat és una iniciativa privada d’en Joan Carles i en Jordi degut a demandes que hem tingut de persones, independentment dels seus ideals, que desitgen tenir un compte de correu electrònic amb l’extensió de domini .cat

Desafortunadament a dia d’avui no coneixem de cap de forma gratuïta i per això ens ha impulsat a crear aquest projecte i portar-lo endavant.

La nostra intenció no és altra que poder oferir-lo de forma gratuïta, i per a això necessitem de la teva ajuda, bé sigui propagant el projecte, o presentant persones o empreses que vulguin inserir publicitat en aquest lloc web.

Un cop complim l’objectiu teu compte de correu no només serà gratuït, sinó que a més podrem anar incloent totes les millores tecnològiques possibles.

MailCat (3)

MailCat