Radioaficionats d’Osona declarats persones no grates

Aquest missatge SMS ha estat enviat pel radioaficionat EA3*** el dia 17 de maig de 2016 i dirigit a EA3FHP insultant-lo i amenaçant-lo. No és la primera vegada que aquest “bon” radioaficionat ens envia gran quantitat de missatges de Telegram, WhatsApp, correus electrònics i SMS criticant, insultant, amenaçant i fent afirmacions falses. No entenem el lamentable comportament d’aquest senyor, potser té una obsessió malaltissa cap a EA3FHP. Davant d’aquesta inadmissible i deplorable actitud, demanen a aquest senyor i als components del seu grup que ens ignori totalment i deixi d’enviar-nos missatges.

Per aquest motiu, declarem persones no grates a EA3***, EA3** i EA3*** i a tots els membres de l’impresentable grup anomenat “***** ****” per la seva falta total d’esportivitat, diàleg, companyonia, pel seu mal comportament davant de tot el col·lectiu de radioaficionats i trenquem les relacions definitivament. Tema tancat definitivament.