EB3AM, un radioaficionat per la independència

EB3AM (Jordi), un radioaficionat que treballa per la independència de Catalunya.

Amb els indicatius EC3DCL i EB3DVA vaig estar operatiu fins a l’any 1992 en Ona Curta i VHF/UHF. Vaig fer algunes activitats de VHF pel concurs Comarques Catalanes. Ara transmeto en HF amb el nou equip ICOM-7300 i la meva antena, una multibanda de construcció casolana del tipus Loop Skywire de 81 m de longitud. Com a membre de l’Assemblea Nacional Catalana, la sectorial de Radioaficionats per la Independència, estem treballant per aconseguir suport internacional per al procés en curs d’autodeterminació pacífica i democràtica de Catalunya.

Catalonia is today a region of Spain, but other times it was a free and prosperous country. The radio amateurs for independence, among other collectives, we support the holding of a referendum for the people of Catalonia express peacefully and democratically whether to remain of Spain or if we prefer to reach again freedom of our country. As a member of the Catalan National Assembly, we are working to gather international support for the ongoing process of democratic and peaceful self-determination of Catalonia.