Campanya per a catalanitzar el col·lectiu de radioaficionats

 

Hem iniciat una campanya per tal de sensibilitzar i convèncer el col·lectiu de radioaficionats de la necessitat de catalanitzar-lo. Aquest col·lectiu és i ha estat sempre molt espanyolista. Per tant, hem enviat centenars de tuits als radioaficionats per a convidar-los que demanin el carnet català de radioaficionat que emet el Departament de la Presidència de la Generalitat a través de la Direcció General de Comunicacions Electròniques. És molt important que l’administració de la nostra nació tingui un cens actualitzat dels radioaficionats catalans, ja que l’estat espanyol sempre s’ha negat a facilitar-lo.

Demanar el carnet català de radioaficionat és molt important. Demaneu-lo avui mateix!

Formulari de sol·licitud del carnet català de radioaficionat.

Direcció General de Comunicacions Electròniques
Carrer de Salvador Espriu, 45 – 51
08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)
Tel. 93  557 43 00
radioaficionats@gencat .cat