Un diploma excel·lent i de casa nostra

 

Com a conseqüència de la dimissió dels coordinadors del diploma EAFF (Flora i Fauna), el passat 14 de gener de 2017 es va crear el nou diploma ENCAT (Espais Naturals de Catalunya) amb la posada en marxa del web Diploma ENCAT.

La primera activitat es va fer dos dies després, el 16 de gener. És un diploma de casa nostra i pertany l’associació Mike Delta Victor DX Group (EA3RKM i ECB85TMU) de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) i el gestiona de forma excel·lent en Casiano, EA3HKY. Des del seu començament, el diploma ha tingut i té molta acceptació i molts radioaficionats participen activant els espais naturals de Catalunya.

El passat 16 de juliol de 2017 es va fer la “I Trobada del Diploma ENCAT” on es van activar dues referències, es va gaudir de la ràdio, de la natura i del dinar de germanor que es va celebrar.

En definitiva, és un diploma excel·lent, amb una gestió molt ràpida i eficaç i amb un disseny dels diplomes molt atractius i bonics.

Però també cal dir que hi ha alguns radioaficionats osonencs que, en principi, participaven en el diploma ENCAT activant espais naturals i ara ho han deixat de fer. Ara només participen en l’antic EAFF. Només volem deixar constància que queda confirmat el que s’afirma en les entrades publicades fa uns dies “Els radioaficionats no estimen Catalunya” i “Catalanofòbia en el col·lectiu de radioaficionats” és a dir, no estimen els “productes de proximitat o de casa nostra”. Nosaltres donem suport a totes les coses de Catalunya, les de la ràdio i els radioaficionats també. Felicitem al coordidador del diploma ENCAT.