Els radioaficionats d’Osona amb el referèndum de l’1 d’octubre

 

Unió de Radioafeccionats d’Osona, EA3URO, crida a tots els radioaficionats a participar en el referèndum sobre la independència de Catalunya convocat per l’1 d’octubre de 2017. Des de l’opció de vot ben legítima de cadascú (SÍ / NO), Unió de Radioafeccionats d’Osona convida a votar i fer valdre el dret a decidir dels ciutadans de Catalunya. El dret a decidir s’exerceix decidint, és a dir votant.

Unió de Radioafeccionats d’Osona encoratja als ciutadans i tots els radioaficionats a complir les lleis emanades del Parlament de Catalunya, que ens protegeixen i emparen, així com a no tenir por a les amenaces externes. Unió de Radioafeccionats d’Osona insta a seguir les indicacions de la Generalitat de Catalunya, els serveis públics de seguretat i d’emergència i les recomanacions de les entitats de la societat civil en cas de mobilitzacions ciutadanes.

La papereta de l’1-O, publicada al DOGC | Foto: DOGC

(Avís legal: L’Ordre IET/1311/2013, de 9 de juliol, pel que s’aprova el reglament d’ús del domini públic radioelèctric per radioaficionats (BOE núm. 166, de 12.07.2013), no prohibeix en cap cas als radioaficionats utilitzar la ràdio per a realitzar activitats polítiques i/o fer-ne publicitat.)