Comunicat dels radioaficionats catalans

Comunicat dels radioaficionats catalans.

Aquest matí en una activitat de ràdio, un radioaficionat ha justificat la forta repressió i violència d’estat sobre el referèndum, il·legítima i desproporcionada, de la policia espanyola que ha ferit greument a moltes persones, inclús algunes d’edat avançada. A cada comunicat que realitzava aquest radioaficionat hi afegia el crit de “Viva España y viva la Guardia Civil” el qual era aplaudit pels seus corresponsals.

Manifestem el nostre rebuig al col·lectiu de radioaficionats espanyols que han fet diversos comentaris a favor de la gravíssima violència de la policia espanyola i comentaris en contra del referèndum legal i legítim i insultant i amenaçant als catalans.

Condemnen fermament el comportament antidemocràtic i inadmissible d’aquests radioaficionats i també a tots als que donen suport a l’ús de violència, porres, bales de goma i agressions indiscriminades contra gent que pacíficament s’havia concentrat per protegir urnes, paperetes i col·legis electorals.

Foto: Twitter Quim Arrufat