Crida a tots els radioaficionats perquè condemnin la repressió embogida de l’estat espanyol

 

Fem una crida a tots els radioaficionats, associacions i federacions de radioaficionats de Catalunya a què condemnin aquests fets gravíssims. No hi ha cap excusa per no fer-ho.

La repressió policial causa 844 ferits, un dels quals lesionat per una pilota de goma.
Puigdemont denuncia “l’onada de repressió embogida” de l’Estat.
Personalitats i líders internacionals, escandalitzats per la violència policial durant l’1-O

Agressió. ‘Estava defensant la gent gran amb els braços oberts perquè els estaven pegant. Han pegat a nens i a gent gran. M’han agafat i m’han tirat escales avall. M’han clavat coces i m’han trencat els dits de la mà expressament, d’un en un. Al mig de les escales, amb la roba aixecada, m’han tocat les tetes i reien. M’han pegat.’