Salvem TV3

Plataforma Salvem TV3

A causa de la reforma de l’IVA a la qual està sotmesa la nostra televisió pública actualment, a l’aplicació del 155 i a les denúncies d’adoctrinament, creiem necessari ajudar aquesta televisió que tants anys ha acompanyat les nostres llars. És per això que comencem una onada solidària d’idees per tal d’ajudar TV3 de totes les maneres possibles. Hem contactat amb l’ANC i estem intentant col·laborar amb ells per tal d’organitzar esdeveniments solidaris. Amb l’ajuda de tots, i la solidaritat que tant caracteritza als catalans, ho aconseguirem.

Estem rebent moltes propostes, entre les quals hi ha: pagar una quota mensual o anual per veure TV3 o 3alacarta, organitzar una Marató per tal de recollir fons, etc. Totes aquestes propostes les farem arribar tant a TV3 com a l’ANC, per tal d’entre tots poder col·laborar. Nosaltres també hem pensat en sopars populars, llogar sales de cinema per retransmetre-hi sèries antigues de TV3 que ens han marcat, organitzar tallers de teatre gratuïts amb actors reconeguts de TV3… Aquestes i moltes altres, són totes les opcions que tenim i que ens agradaria que es poguessin dur a terme. La nostra televisió és de tots i no es toca! #SalvemTV3

Aquí podreu trobar la llista amb totes les iniciatives que s’estan duent a terme en aquests moments i en les quals hi podeu participar.

ACCEDEIX A LES PROPOSTES