Emissora digital i analògica DMR (Digital Mobile Radio)

Emissora analògica i digital DMR TYT-MD-9600 amb GPS, dues bandes, 144 i 430 MHz i protocol digital TIER I i TIER II, ETSI-TS102 361-1, 2, -3. Equip versàtil apte tant per al sistema analògic com per al digital. Inclou el cable de programació TLUSB-209. Té 250 zones amb 16 canals per a cada zona. És una emissora d’alta qualitat i prestacions a un preu força raonable. Inclou mode d’estalvi d’energia, alarma d’emergència, sistema VOX, tons CTCSS i DCS. Programable amb ordinador. El microprogramari és actualitzable. Pantalla LCD de color amb textos nítids per a una lectura fàcil, micròfon de mà amb tecles programables i teclat DTMF proporcionant la màxima flexibilitat i versatilitat. Potència màxima 50 watts. L’única emissora DMR bibanda de VHF i UHF homologada per a radioaficionat. Compatible amb la xarxa de reemissors DMR de radioaficionat.

Al dia d’avui a Catalunya hi ha 447 radioaficionats inscrits al sistema DMR i cada dia n’hi haurà més.