DV4mini, punt d’accés Wi-Fi per a radioaficionats

 

El DV4mini és un dispositiu USB petit però potent que pot transformar un ordinador en un punt d’accés Wi-Fi (Hotspot) per als modes digitals DSTAR, DMR i C4FM. Conté un potent microprocessador de 32 bits, un transceptor amb modulador i desmodulador complet d’UHF per a GMSK i 4FSK i una interfície USB.

No necessita font d’alimentació, s’alimenta a través de la connexió USB de l’ordinador. Inclou el programari complet i molt senzill d’usar que permet la connexió als reflectors DSTAR, DMR i C4FM.

El DV4mini funciona molt bé en ordinadors Windows, Raspberry, BananaPi, Odroid, etc. Aquest punt d’accés emet amb una potència màxima de 10 mW. i pot funcionar contínuament.

Amb el DV4mini es poden transmetre i rebre dades digitals a la banda de radioaficionats de 70 cm. (430-440 Mhz. UHF) amb els protocols GMSK i 4FSK. Això significa que es pot transmetre veu digital i dades. És la solució ideal per a radioaficionats que no tenen cobertura de cap reemissor digital i volen connectar-se a la Xarxa Digital Catalana o a altres xarxes mundials.