Crida als radioaficionats a participar a la manifestació del 15 d’abril

 

Els radioaficionats de Catalunya, d’acord amb el compromís cívic i social que han manifestat reiteradament, fa una crida a participar demà diumenge 15 d’abril a la manifestació convocada per l’Espai Democràcia i Convivència.

Els radioaficionats subscriuen completament el lema de la manifestació ‘Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!’ preocupats per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques, i conseqüentment, convoca a tot el col·lectiu a manifestar-se per donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, la democràcia, la cohesió social i el dret del poble català a decidir el seu futur polític. No hi faltem!