Cims per la llibertat

El pròxim dissabte 13 d’octubre s’organitza l’activitat CIMS PER LA LLIBERTAT per a posar de manifest la injustícia que pateixen els presos polítics, exiliats i represaliats catalans. Es farà l’ascens a 18 cims, cadascun triat per un dels presos o exiliats. Els radioaficionats participaran en algun dels ascensos. És un bon moment per a dur el walkie talkie de VHF-UHF.

Solidaritat, esforç, cooperació i llibertat són les bases de CIMS PER LA LLIBERTAT. Aquest projecte neix de la nostra passió per la natura i del sentiment de llibertat que sentim a la muntanya, sobretot quan fem cim. Una sensació que segur que troben a faltar totes aquelles persones que s’han vist privades de llibertat per defensar de forma pacífica les seves idees.

CIMS PER LA LLIBERTAT té com a objectiu conscienciar de la injustícia que representa la situació dels nostres presos, exiliats i represaliats polítics, així com transmetre el nostre suport incondicional tant a ells com a les seves famílies.

CIMS PER LA LLIBERTAT és una acció esportiva, solidària i reivindicativa. Consisteix en una ascensió simultània a 18 cims de la nostra terra que han estat triats directament pels nostres presos, exiliats i represaliats polítics.

La finalitat és fer-los arribar el nostre suport, oferir-los el nostre esforç i fer el nostre crit a la llibertat des dels punts més alts del nostre país. Des dels punts que ells han triat farem ben visible que no és normal la situació que estem vivint i exigirem democràcia, diàleg i justícia.

Hem triat el dia 13 d’octubre de 2018 per fer els CIMS PER LA LLIBERTAT. Volem que tu ens acompanyis en aquest dia tan especial. | Font: CIMS PER LA LLIBERTAT