Goufone, una bona alternativa als grans operadors de telecomunicacions

Goufone és una empresa operadora de telecomunicacions que ofereix serveis de connexió a Internet via fibra òptica o radioenllaç, telefonia fixa, mòbil i televisió.

Vam néixer de la necessitat d’oferir serveis d’Internet a totes aquelles zones on l’accés és deficitari o inexistent, per això, un dels nostres objectius és facilitar l’accés a les tecnologies de la informació a tothom, sense excepcions. Alguns dels nostres treballs estan encarats a les zones rurals, on els accessos a la xarxa són més precaris.

La nostra principal vocació és donar un servei de qualitat amb una atenció personalitzada i propera donant la màxima importància a tots i cada un dels nostres usuaris a un preu just.

Treballem per particulars i empreses en col·laboració amb la fundació Guifi.net en el desplegament de la xarxa de comuns telecomunicacions.

Xarxa de Comuns

Els serveis d’internet de Goufone estan construïts sobre el projecte de Xarxa Oberta de la Fundació Guifinet: Xarxa Oberta, LLiure i Neutral (XOLN), mancomunada per diferents entitats. | Font: Goufone