Tots els radioaficionats expressen el rebuig a la sentència del Suprem

Tots* els radioaficionats catalans (4.675 en total) expressen el seu rebuig al judici del procés i a la sentència injusta, que la qualifiquen d’un acte gravíssim de “venjança i de càstig” i condemnen fermament la repressió de l’estat espanyol, donant tot el suport i escalf als presos polítics i exiliats condemnats injustament per les seves idees i accions democràtiques i pacífiques.

*(Nota: diem “tots els radioaficionats” de forma irònica, ja que malauradament la gran majoria del col·lectiu de radioaficionats català és extremadament unionista, espanyolista i catalanofòbic i li molesta molt que s’utilitzi la ràdio com a plataforma mundial per a informar de les injustícies a la que està sotmesa Catalunya per part de l’estat espanyol i es diguin expressions com “llibertat presos polítics i exiliats”, tant a les bandes de radioaficionat com en mitjans escrits, targetes postals (QSL), etc.

Lamentem aquesta actitud (és un fet real i demostrable) i no entenem que molts radioaficionats sempre ens recriminen el que fem dient que no s’ha de barrejar mai la ràdio amb la política. Els fets són d’extrema gravetat (hi ha gent innocent que es passarà molts anys a la presó injustament) i justifiquen plenament que opinem sobre temes polítics des del nostre mitjà, la ràdio.)

(Avís legal: L’Ordre IET/1311/2013, de 9 de juliol, pel que s’aprova el reglament d’ús del domini públic radioelèctric per radioaficionats (BOE núm. 166, de 12.07.2013), no prohibeix en cap cas als radioaficionats utilitzar la ràdio per a realitzar activitats polítiques i/o fer-ne publicitat.)