Primer equip DMR que inclou el microprogramari en català.

El radioaficionat australià VK3KYY està treballant en una versió oberta del microprogramari per a walkie talkies Radioddity GD-77. Amb la col·laboració de radioaficionats catalans, EA3BIL i EA3IGM, la llengua catalana s’ha inclòs en aquest microprogramari que es pot descarregar a GitHub.

També s’ha traduït al català la Guia d’Usuari. Per l’extensió del document és una traducció automàtica i conté molts errors lingüístics i de sintaxi que es corregiran en pròximes versions.

El projecte se segueix desenvolupant i es preveu que a l’inici de l’any 2020 estigui disponible un microprogramari estable en català per a Tier2 i Hotspot. Per a tots aquells que tinguin algun dubte, EA3HZY ha traduït el document de preguntes freqüents al català.