Festa de celebració dels 40 anys de L’Altra Ràdio de Ràdio 4

L’Altra Ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, és el magazín de Ràdio 4 dedicat a la cultura audiovisual i tecnològica. El diumenge 15 de març a les 12 hores, celebrarà 40 anys fent un programa i una festa a l’espai de creació i difusió de la cultura Nau Bostik, al barri de La Sagrera de Barcelona.

El programa enregistrat a Nau Bostik es podrà sentir per Ràdio 4 el dimecres 18 de març, a les 21.05 i el dilluns 23 de març a les 00.00 hores. (Osona: 104.7 FM). L’Altra Ràdio va rebre el Premi Nacional de Comunicació 2019 de la Generalitat de Catalunya en la categoria de Radiodifusió. (Font: Nau Bostik)

El periodista Cinto Niqui és director de L’Altra Ràdio, de Ràdio 4, des del 1985. Enguany, el programa compleix quaranta anys en antena i més de 2.300 emissions, i és el magazín amb més anys d’emissió de la radiodifusió catalana. Continua apostant per la divulgació de les noves tecnologies audiovisuals, la reflexió sobre el seu impacte a la societat i el coneixement de la història de les comunicacions. Cinto Niqui, amb un to divulgatiu i un llenguatge radiofònic senzill, reflexiona setmanalment sobre l’ús i l’impacte en la societat de les TIC, considerades eines de transformació social. (Font: Generalitat de Catalunya, Premis Nacionals 2019)