Emissor d’FM amb reproductor MP3, Bluetooth i carregador per a mòbils

Emissor d’FM estèreo amb reproductor MP3, Bluetooth amb mans lliures i carregador per a telèfons mòbils. Ideal per als automòbils antics que no disposen de Bluetooth ni de port USB. Envia el senyal a través de la Freqüència Modulada (FM) el qual es pot escoltar a través de la ràdio del cotxe. També es pot utilitzar a casa per a escoltar els fitxers MP3 amb equips de música que no tenen ports USB ni lectors de targetes SD.

Pantalla gran d’1,8 polzades. La pantalla mostra el número de la trucada entrant, el voltatge de la bateria de l’automòbil, el volum, la freqüència d’emissió en FM de 76,0 a 108,0 MHz, el títol de la cançó i la carpeta, si s’està reproduint des de la targeta TF (micro SD) o des del llapis de memòria connectat al port USB.

Quatre formes de reproduir música: Bluetooth (enviant la música des del mòbil), targeta TF (micro SD), disc USB i per l’entrada AUX amb un cable connectant-hi qualsevol dispositiu. Admet música amb els formats MP3, WMA, WAV. Dos ports USB. Selecció de carpetes. Un port USB de càrrega de 5V i 2,4A per a carregar el telèfon mòbil de forma ràpida. L’altre port USB està dissenyat per a llegir els fitxers del llapis de memòria fins a 32 GB.

Trucades amb mans lliures. Quan està reproduint música, canvia automàticament al mode de mans lliures quan rep una trucada.

Comandament a distància amb 21 tecles per a controlar la reproducció de música, les fonts de reproducció: USB, targeta TF i entrada AUX, les trucades telefòniques, el volum, la freqüència d’emissió d’FM i l’equalització de l’àudio: Normal, Pop, Rock, Jazz, Clàssic, Country i LowBass. La qualitat de so és exactament la mateixa que la de qualsevol emissora professional d’FM.