FieldLog, possiblement la millor i més completa aplicació per a radioaficionats

FieldLog és un llibre de registre de comunicats per a radioaficionats molt útil i senzill, però a la vegada el més complet que s’ha desenvolupat mai. Possiblement és la millor aplicació d’aquest tipus, sense els errors i mancances de tots els altres llibres de registre existents en l’actualitat i a la vegada és la més recent, ja que està actualitzada el 25 de març de 2021.

Es pot configurar per a enregistrar els contactes de qualsevol activitat, SOTA, IOTA, ENCAT, COMCAT, etc. i els de tots els concursos sense cap excepció. També serveix com a llibre de registre diari. Permet editar els QSO amb molta facilitat, avisa dels contactes duplicats, permet enviar número de sèrie incremental o intercanvi estàtic per als concursos i exporta en quatre formats diferents, ADIF, CABRILLO, EDI i CSV (molt important i imprescindible).

És ideal per a les activitats en portable, no cal emportar-se l’ordinador a la muntanya, ja que aquesta APP d’Android inclou totes les funcions imprescindibles igual que qualsevol programa de Windows.