DroidPSK i DroidRTTY, aplicacions de PSK i RTTY per a dispositius mòbils

DroidPSK és una aplicació d’Android per a emetre i rebre en els modes digitals BPSK31 i BPSK63 sense cap connexió de cable a l’equip transceptor.

DroidPSK és capaç de descodificar els modes digitals BPSK31 i BPSK63 mitjançant el micròfon i l’altaveu del telèfon mòbil o la tauleta Android. Apropant el mòbil a l’altaveu del transceptor i ajustant les freqüències de la portadora de PSK, el DroidPSK començarà a descodificar. Per a emetre, cal apropar el dispositiu mòbil al micròfon del transceptor.

En mode de transmissió, es poden escriure textos amb el teclat, També hi ha disponibles 20 macros per emmagatzemar missatges estàndard com “nom i QTH”, “informació de l’estació”, etc.

El DroidPSK també inclou un llibre de registre de comunicats. Els QSOs es poden desar manualment o automàticament al llibre (LogBook) des de la pantalla de recepció. El registre també inclou exportació i importació en format ADIF per a poder enviar el llibre a qualsevol altre programa de registre a l’ordinador.

També està disponible l’aplicació per al mode RTTY anomenada DroidRTTY.

DroidPSK
DroidPSK
DroidRTTY
DroidRTTY