Només utilitzem el Telegram

Descàrrega del Telegram.

Milions d’usuaris abandonen WhatsApp per les noves condicions de privadesa. Si l’usuari no accepta aquestes noves condicions, s’acabarà desactivant el compte.

El passat 15 de maig de 2021 van entrar en vigor les noves condicions de servei i la política de privadesa d’aquesta coneguda aplicació de missatgeria. Són unes condicions abusives, agressives i intrusives. Si no s’accepten, a la força, l’aplicació deixa de funcionar.

Els usuaris no són conscients de la gravetat de la situació, de la falta total de privadesa i de seguretat d’aquesta aplicació. És mot recomanable no utilitzar-la més i passar a utilitzar definitivament el Telegram que inclou moltes més funcions, sense censura, 100% de privadesa, secret total de les comunicacions i màxima seguretat.

Ens trobareu al Telegram.

No hem acceptat les condicions.