World Music Radio a la banda d’11 metres

World Music Radio (WRM)

World Music Radio (WRM) és una emissora d’Ona Curta que emet a la banda d’11 metres a la freqüència de 25.800 kHz des d’Aarhus, Dinamarca. Es pot sentir força bé des de Catalunya depenent de la propagació d’aquesta banda. També es pot sentir perfectament des de la seva pàgina web.

El marge de freqüències de la banda d’11 metres de radiodifusió va des de 25.670 fins a 26.100 kHz i havia estat força utilitzada per les emissores internacionals d’Ona Curta en èpoques de bona propagació.

El radioaficionat EA3FRI ens explica el següent: World Music Radio, curiosa emissora danesa que emet música tropical a la banda d’11 m (25.800 kHz). Ara està arribant a Manlleu, (amb receptor Black Jaguar i antena de mitja ona). Ara acabo d’escoltar una falca EN CATALÀ! Són collonuts aquesta gent!

Foto: World Music Radio (Facebook)