Aplicació de missatgeria diferent de totes les altres: Twinme

Totes les aplicacions de missatgeria, Telegram, Signal, HalloApp WeChat, Line, WhatsApp, etc., identifiquen a l’usuari amb el seu número de telèfon i esdevé una informació pública (excepte en el cas del Telegram) que qualsevol contacte pot utilitzar sense el vostre control ni coneixement. Aquestes aplicacions accedeixen a la llibreta de contactes del dispositiu, recopilen tota la informació personal dels contactes i poden vendre aquesta informació a tercers.

Pels usuaris que es preocupen per la falta de privadesa i protecció de dades personals, hi ha una alternativa molt especial: Twinme.

Què fa que Twinme sigui tan especial? Twinme és una aplicació gratuïta de trucades de veu, vídeo d’alta definició i missatgeria de text.

No necessita registre ni accés a la informació personal:

  • sense número de telèfon
  • sense correu electrònic
  • sense identificador d’usuari
  • sense accés a la llibreta d’adreces del dispositiu

Les converses Twinme s’envien directament de dispositiu a dispositiu (sense que el servidor intermediari n’emmagatzemi contingut) i es xifren de cap a cap, cosa que garanteix que tots els intercanvis siguin privats. La informació de contacte no pot ser transferida, emmagatzemada ni utilitzada per ningú més. Es pot eliminar qualsevol contacte no desitjat amb un sol clic i quedarà blocat l’accés a nosaltres.

Twinme protegeix de qualsevol risc d’exposició pública personal inesperada, trucades no desitjades, assetjament o missatges brossa. És un servei de comunicació segur que protegeix la privadesa i ofereix la llibertat d’interactuar en línia com a la vida real: l’usuari té el control complet de les seves comunicacions digitals.

El propòsit de Twinme és facilitar el control de la privadesa de la gent, donant-li poder de decidir si oculta o comparteix tota o part de les dades personals d’una manera única i personalitzada dels amics, familiars, col·legues, clients i proveïdors.

Podríem dir que Twinme és una aplicació única i innovadora pel que fa a la privadesa i a la protecció de dades.