Kiwi Browser: el millor navegador per a Android que supera de llarg al Firefox

Kiwi Browser és un navegador d’Android creat per Geometry OU. El fundador és Arnaud Granal que resideix a Estònia des de fa més de deu anys per a unir-se a una de les nacions més emergents.

Frustrat per les limitacions i la intrusió dels navegadors existents, va crear una nova plataforma on els usuaris tenen la llibertat de fer la seva pròpia elecció. Tenint en compte un objectiu, la navegació ha de ser segura, ràpida i amb un mínim de distraccions. Va crear Kiwi.

En el seu temps lliure, li agrada llegir i aprendre sobre la física i les matemàtiques. Arnaud assessora empreses tecnològiques per ajudar-les a millorar la infraestructura i aplicar pràctiques d’enginyeria eficients. Amb aquests diners adquirits pot finançar el navegador independent de més ràpid creixement a Android.

Durant el temps que va començar a treballar amb Kiwi, Arnaud es va trobar inesperadament amb un ocell, cosa que va fer que caigués i li espatllés el telèfon. Així que va comprar el telèfon Android més barat que va trobar. Anava molt i molt lent. Navegar per la web era tan lent que va haver de trobar una solució. I així va néixer Kiwi.

D’aquesta forma Kiwi Browser s’ha convertit en el millor navegador per a Android, ja que té moltes funcions i configuracions que no té cap altre navegador i és altament personalitzable. La velocitat de Kiwi Browser és extremadament alta, és el més ràpid de tots els navegadors i el més lleuger. Sorprenent!

Una característica molt important i apreciada pels usuaris, és que admet la instal·lació de quasi totes les extensions disponibles al Chrome, cosa que no admet l’actual Firefox, ja que l’equip de Mozilla va decidir inexplicablement deixar de donar suport a totes les extensions (només en permeten unes poques recomanades per Firefox). En aquest sentit, Firefox ha anat empitjorant cada dia, tant la versió d’Android com la de Windows, ja que ha anat suprimint coses: extensions, el protocol FTP i moltes altres funcions imprescindibles, com la configuració de Java per a la signatura electrònica mitjançant applets, sense la qual no es poden realitzar tràmits amb certificat digital que requereixen signatura.

Avui dia és totalment impossible navegar sense tenir instal·lada l’extensió “I don’t care about cookies”, ja que una absurda normativa europea obliga avisar de l’ús de galetes amb cartells que tapen tota la pàgina web i que s’han d’acceptar obligatòriament. Amb aquest complement, aquests avisos no es visualitzen.

Estem assistint a la mort del Firefox. Kiwi Browser és un navegador en creixement, excel·lent i sense competidors. Fet a Estònia.