“No m’importen les galetes”

I don’t care about cookies.

Complement per al navegador per a eliminar els molestos avisos sobre les galetes.

La normativa (absurda i inútil) de la UE exigeix ​​que qualsevol lloc web que utilitzi galetes de seguiment hagi d’obtenir el permís de l’usuari abans d’instal·lar-les. Aquests avisos apareixen a tots els llocs web fins que el visitant està d’acord amb els termes i condicions del lloc web. Imagineu-vos com d’irritant es torna això quan navegueu de manera anònima o si elimineu les galetes automàticament cada vegada que tanqueu el navegador.

Aquest complement eliminarà aquests avisos de galetes de gairebé tots els llocs web! Podeu informar de qualsevol lloc web que encara us avisi sobre les galetes: només heu de fer clic a “Informa d’un avís de galetes” al menú d’extensió (la imatge de galetes marró al costat de la barra d’adreces).

En la majoria dels casos, el complement només bloqueja o amaga les finestres emergents relacionades amb les galetes. Quan sigui necessari perquè el lloc web funcioni correctament, acceptarà automàticament la política de galetes per a vostè (de vegades les acceptarà totes i de vegades només les categories de galetes necessàries, depenent del que sigui més fàcil de fer). No elimina les galetes.