Accés a Internet a velocitat de 1000 Mb

 

GurbTec és una empresa proveïdora d’accés a Internet i telefonia a empreses i particulars, tant a través de radioenllaç com de fibra òptica. Aquests serveis s’ofereixen per la xarxa guifi.net que és gestionada en format de Comuns http://guifi.net/ComunsXOLN

Va ser fundada l’any 2011 per Marc Mundó i Albert Boix. Amb seu a Gurb, comarca d’Osona, és on principalment dóna servei, tot i que actualment ha iniciat una col·laboració amb una empresa del Vallès Oriental per transferir el projecte a municipis similars a Gurb i amb la mateixa problemàtica com són Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines i l’Ametlla del Vallès.

Per la naturalesa de la mateixa empresa, GurbTec també és instal·ladora de comunicacions electròniques tant a través de radioenllaços com a través de fibra òptica. L’objectiu principal de l’empresa és el de facilitar l’accés a les tecnologies de la informació a tothom sense excepcions, en aquest sentit els treballs que es realitzen estan majoritàriament encarats a zones rurals on els accessos a les xarxes de dades són més precaris i els grans operadors no destinen suficients inversions.

Un dels punts forts de GurbTec és el tracte personal i de proximitat, és una de les grans diferències respecte a les altres operadores. Amb l’obertura de la nova botiga a Vic es reforça la idea del comerç local i de proximitat.
GurbTec